Maandag, 13 Oktober 2008

Ik heb waarschijnlijk een verkeerde beweging gemaakt met het afsnijden van de takken afgelopen week, of een van de betonplaten was te zwaar: in ieder geval is de toestand van mijn rug op het ogenblik niet al te best, en blijf ik dus liever zoveel mogelijk plat: zodoende moet ik het dus hier kort houden…

Wel nog deze leuke link… misschien iets voor je volgende kerstkaarten…

pinguin show op: www.star28.net/snow.html

En onze live webcams in Wirtzfeld Valley:


Webcam picture of Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

Webcam picture of EUREGIO.NET Entrance at Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

De camera temperatuur aanduiding is voorlopig niet aktief, de meetsonde heeft problemen…
Meer info over Wirtzfeld Valley vind je door HIER te klikken

Overigens, kontroleer eens of je Email-adres nog in onze snowmailing lijst zit door hiernaast onder het Inhoud menu op de optie: Winter: snow-mailing te klikken. Als het systeem dan zegt dat er een “error occured” omdat dit Email adres al geregistreerd is, is alles OK.

Vandaag is het eerst vrij mooi met af en toe zon. Later op de dag komt er geleidelijk meer bewolking opzetten met kans op enkele druppels regen. Het blijft nog zeer zacht met maxima van 17 tot 19 graden in de Ardennen en van 20 tot 22 graden in de andere streken. De wind waait matig uit zuid tot zuidwest. Vanavond en volgende nacht krijgen we vrij veel bewolking met hier en daar wat lichte regen of motregen. De minima variëren van 10 tot 12 graden in de Ardennen en van 12 tot 14 graden elders in het land. De wind wordt zwak tot matig uit zuid tot zuidwest.

Geplaatst in Herfst 2008.

2 reacties

 1. Hubert,
  die link : leuk!
  Ho ho … rusten jongen!! warme baden helpt ook of een kersepitkussen of warme waterblaas, maar plat is inderdaad de beste remedie.
  Wat veel gedaan mss.
  Afin … ik hoop dat het snel beter is hoor!
  groetjes
  Marlies en Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.