Dinsdag, 14 Oktober 2008


Gisteren mijn rug een beetje ontzien en me vrij rustig gehouden. Vandaag gaat het schijnbaar al een beetje beter.

Toch een beetje merkwaardige dag vandaag: vandaag op de kop af ben ik 21.442 dagen oud… toen mijn oudere broer in 2003 stierf, was hij ook 21.442 dagen oud. Als ik vandaag niet dood omval, ben ik vanaf morgen dus de oudere van ons twee…


Onze live webcams in Wirtzfeld Valley:


Webcam picture of Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

Webcam picture of EUREGIO.NET Entrance at Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

De camera temperatuur aanduiding is voorlopig niet aktief, de meetsonde heeft problemen…
Meer info over Wirtzfeld Valley vind je door HIER te klikken

Overigens, kontroleer eens of je Email-adres nog in onze snowmailing lijst zit door hiernaast onder het Inhoud menu op de optie: Winter: snow-mailing te klikken. Als het systeem dan zegt dat er een “error occured” omdat dit Email adres al geregistreerd is, is alles OK.

Vandaag krijgen we eerst vrij veel bewolking met aanvankelijk nog kans op wat motregen over het oosten van het land. Later komen er enkele opklaringen. Het blijft nog vrij zacht met maxima van 13 graden in de Hoge Venen tot 18 graden in Vlaanderen. De wind waait zwak uit zuidwest tot west, later draaiend naar zuid tot zuidwest. Volgende nacht neemt de bewolking toe en vooral over het noorden van het land valt er regen. De minima schommelen tussen 9 graden op de Ardense hoogten en 13 graden in Vlaanderen. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Geplaatst in Herfst 2008.

Eén reactie

  1. Dag Hubert,

    Ik zal blij zij om morgen Uw blog te lezen, dan is het immers dag 21443.
    Beste groeten nog en laat optijd de rug eens rusten.
    Fons en Christiane.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.