Donderdag, 16 Oktober 2008

Toch zo’n 8 liter regen gevallen gisteren en afgelopen nacht in Wirtzfeld. Heb gisteren nog veel plat gelegen, maar ook af en toe een beetje op kantoor gewerkt, maar aan buiten werken is nog even niet te denken, mijn rug nog even wat ontzien.

Gisterenavond ben ik naar een referaat over de financiele krisis gaan luisteren, dat een bevriend zakenkantoor organiseerde in St.Vith. Maar veel wijzer ben ik daar eigenlijk ook niet geworden, en ik denk dat de meeste mensen met vragen blijven zitten zoals: waarom hebben de banken het zover kunnen laten komen, waarom heeft vadertje staat de Fortis bank uitgeslacht, wie kun je nog eigenlijk als beleggingsadviseur vertrouwen, en waarheen met onze spaarcentjes in de toekomst?

Vandaag is het wisselvallig met opklaringen maar ook soms zwaarbewolkte perioden met buien, en kans op een donderslag.

Het wordt frisser met maxima tussen 9 en 13 graden. De wind waait matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig, uit west tot zuidwest en later uit west tot noordwest, met rukwinden tot 55 km/u.

Volgende nacht wordt het droog met brede opklaringen. De minima liggen tussen 1 graad in de Hoge Venen en 8 graden aan zee. In de Ardennen is er kans op lichte vorst aan de grond. Ook kunnen daar (aanvriezende) nevel- of mistbanken ontstaan.

Onze live webcams in Wirtzfeld Valley:


Webcam picture of Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

Webcam picture of EUREGIO.NET Entrance at Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

Overigens, kontroleer eens of je Email-adres nog in onze snowmailing lijst zit door hiernaast onder het Inhoud menu op de optie: Winter: snow-mailing te klikken. Als het systeem dan zegt dat er een “error occured” omdat dit Email adres al geregistreerd is, is alles OK.

Geplaatst in Herfst 2008.

Eén reactie

 1. Hallo allemaal,
  Ik heb vandaag het bericht van gisteren moeten lezen!
  Jaja Hubert, je kan bijtellen … je hebt het overleeft!
  Tegenwoordig heb ik de woensdag weinig tijd. ’s morgens ga ik naar de les ‘Phtoshop’, ik kom thuis vlug een boterham tussen mijn tanden en dan terug de fiets op om gaan te werken tot 20.30 uur! Pff!
  En meestal is het eerder 21 uur … dan kom ik thuis en als Ron werken is, zoals gisteren moet ik voor mijn beestjes zorgen: Mambo, onze hond en de 2 katers: Frits en Tuur, want die hebben honger.
  Vandaag heb ik een vrije dag, alleen straks naar de kapster!, en nog wat lekker kokerellen …
  Dus Fons ik heb gelezen dat je op wandelweekend ga … geniet ervan samen met Christiane!!!
  groetjes
  Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.