Zaterdag, 18 Oktober 2008


Wirtzfeld Valley deze ochtend

Foei, wat was het koud vanochtend… alle velden witgevroren, en veel nevel in het dal beneden zodat het kerkje bijna onzichtbaar was, en de minimum temperatuur in het gras was gedaald tot minus 4.8° C.


erg koud deze ochtend: -4,8° C in het gras

Vandaag krijgen we overwegend droog weer met zonnige perioden maar ook wolken. Aan de kust is plaatselijk een spat regen niet uitgesloten. De maxima schommelen tussen 10 graden op de Hoge Venen en 15 graden in de Kempen. De wind waait zwak tot matig, en aan zee matig, uit zuidwest.

Vanavond en vannacht zijn de opklaringen breed, met soms hoge wolken, en kunnen er zich vooral in de Ardennen nevel of mistbanken vormen. De minima liggen tussen 1 graad in de Hoge Venen en 8 graden aan zee. Er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind, aan zee is hij matig.

Onze live webcams in Wirtzfeld Valley:


Webcam picture of Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

Webcam picture of EUREGIO.NET Entrance at Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

Overigens, kontroleer eens of je Email-adres nog in onze snowmailing lijst zit door hiernaast onder het Inhoud menu op de optie: Winter: snow-mailing te klikken. Als het systeem dan zegt dat er een “error occured” omdat dit Email adres al geregistreerd is, is alles OK.


onze beuken

Geplaatst in Herfst 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.