Maandag, 20 oktober 2008


Het weer in Wirtzfeld Valley deze ochtend

Opnieuw was het gisteren een dag met mooi en rustig weer. Maar veel buiten geweest zijn wij niet. We hebben de dag binnen verbracht, lezend, tv kijkend, puzzelend, met de iPhone gespeeld en een beetje gedut. Moet dus ook eens kunnen.


Het weer in Wirtzfeld Valley deze ochtend

Vanmorgen was het dan weer erg koud, opnieuw bijna min 5° C aan de grond. Wel zal het weer vanaf vandaag of vanavond veranderen volgens de laatste weersvoorspellingen:

Vandaag verwachten we nog een groot deel van de dag brede opklaringen met soms enkele wolken. In de loop van de namiddag neemt de hoge bewolking vanaf het westen toe. Het blijft de hele dag droog. Het wordt zeer zacht met maxima van 14 tot 19 graden. Er waait wel een strakke zuidzuidwestenwind. We verwachten rukwinden van 40 tot 60 km/u. Volgende nacht trekt een regenzone zeer langzaam vanaf het westen door ons land. Over het oosten en het zuidoosten blijft het nog droog tot dinsdagochtend. De minima schommelen tussen 10 en 13 graden.

Onze 4 live webcams in Wirtzfeld Valley:


Webcam picture of Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium
Wirtzfeld Valley met het 17de eeuws St.Anna kerkje en rechts het dal met bevers

Webcam picture of EUREGIO.NET Entrance at Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium
Ingang Wirtzfeld Valley vakantiewoning met parking en rechts: KMI pluviometer (neerslag) en onze sneeuwmuur

Overigens, kontroleer eens of je Email-adres nog in onze snowmailing lijst zit door hiernaast onder het Inhoud menu op de optie: Winter: snow-mailing te klikken. Als het systeem dan zegt dat er een “error occured” omdat dit Email adres al geregistreerd is, is alles OK.


Onze beuken

Geplaatst in Herfst 2008.

Eén reactie

  1. Beste Hubert,

    Het viel me op dat ik al lang geen melding gehad heb van mijn rss reader met de mededeling dat er weer wat nieuws in het blog stond. Nu moet ik bekennen dat ik in de zomermaanden wat minder vaak je site bezoek maar nu dat de herfst weer in volle gang is en ik wat meer uren achter de PC door breng wil ik graag op de hoogte gehouden worden van het wel en wee van die sympathieke klussende, tuinierende, multi-lingual, internet goeroe en zijn pitoreske omgeving. Vandaar de vraag of de rss feed nog werkt. Ik kan ook de link hierna niet meer vinden op je site.

    Groeten,
    Dave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.