Woensdag, 5 November 2008

Een historische dag: volgens de laatste tellingen heeft Barrack Obama met duidelijke voorsprong de Amerikaanse presidentschaps verkiezingen gewonnen.

Een historische dag voor Amerika dat door de verkiezing van deze sympathieke Afro-Amerikaan duidelijk op weg is gegaan naar verandering.

Dat is alleszins de hoop die veel mensen koesteren. De toekomst zal het bewijs (kunnen) leveren.

Ondertussen beleeft Jochen vanwege zijn deelname aan de Ad:Tech Conferentie in New York deze belangrijke gebeurtenis live en ter plaatse.

Hij zal ons daar later dan wel een en ander over te berichten hebben…

Vandaag trekt een regenzone over het land en is het meestal bewolkt. Tegen de late namiddag droogt het uit vanaf het oosten al is een bui steeds mogelijk. Maxima rond 10 graden.

Onze 4 live webcams in Wirtzfeld Valley:


Webcam picture of Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

Wirtzfeld Valley met het 17de eeuws St.Anna kerkje en rechts het dal met bevers

Webcam picture of EUREGIO.NET Entrance at Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium
Ingang Wirtzfeld Valley vakantiewoning met parking en rechts: KMI pluviometer (neerslag) en onze sneeuwmuur

Geplaatst in Herfst 2008.

2 reacties

 1. Hallo Hubert?

  Laat ons hopen dat de nieuwe president van de VSA ook een nieuwe wind laat waaien binnen het Witte Huis, eindelijk zijn eigen land gaat leiden, zich minder gaat bemoeien met buitenlandse twisten en de getroffen burgerbevolgkingen minder laat lijden . Sedert Vietnam honderd duizenden weerloze burgerslachtoffers, en het aantal eigen gesneuvelden op het “veld van eer” (kom het maar thuis vertellen wat een eer er aan is in den vreemden een geliefde, man , kind, vader te verliezen in een dikwijls onzinnige strijd ver van huis, in een land dat men amper op de wereldkaart weet te situeren). Wij in Mortsel weten er ook van mee te spreken. “In friendly fire” 952 onschuldige burgers waaronder honderden kinderen tussen 3 en 14 jaar . Sommige jonge gezinnen zagen één of meer van hun kinderen niet meer levend terug.
  De US Doll. stijgt ten opzichte van de EUR. Ze moeten nu al niet te gek gaan doen. ’t Moet nog een koopje blijven om naar de Big Apple te gaan flaneren of shoppen
  Groetjes
  Jos

  Tja, die dollar heeft inderdaad twee kanten, hoe duurder die wordt, hoe meer wij dan in Euro verdienen aan onze klanten in US, maar des te duurder natuurlijk ook de import vanuit USA wordt. In ieder geval kunnen we nu hopen dzt er een verandering komt, ook al zal dat neit direkt zichtbaar zijn…

 2. vraagje

  kunnen jullie daar in de streek vrt onvangen met een digitale antenne (dvb-t)? en dus digitaal en gratis meeroepen “go Obama go!!”

  patrick

  Nee, alleen via Satelit ontvangen, maar niet meeroepen via de rode knop…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.