Klaverblad Lummen dit weekend dicht!

Titel : E313 Klaverblad Lummen dit weekend afgesloten

Wegen en Verkeer Limburg plaatst dit weekend twee bruggen onder de E313, aan het verkeersknooppunt in Lummen. De voorbereidende werkzaamheden gaat vrijdagavond 21 november van start. Vanaf 20 uur wordt de E313 ter hoogte van het klaverblad afgesloten. De omleidingen lopen via andere delen van het verkeersknooppunt en de omliggende op- en afritcomplexen (26, 26bis en 27). Op maandagochtend 24 november om 5.00 uur kan het verkeer weer normaal over de E313 rijden.

Voor meer informatie kunt u surfen naar
www.klaverbladlummen.be

Geplaatst in Herfst 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.