Vandaag geopend:

Dienst voor Toerisme meldt zojuist:

Geen afdalingspistes geopend.

Volgende Langlauf pistes zijn Vrijdag 9 Januari geopend:

Eupen Haus Ternell, Baraque Michel, Signal de Botrange, Centre Nature de Botrange, Hockay, Faymonville Mont Spinette, Malmedy, melden allemaal slechts tussen 8-10 cm sneeuw

Elsenborn Herzebösch, Rocherath Kornhof en Rocherath Eifelski Zentrum, Wirtzfeld, Manderfeld en Losheimergraben melden nog 10 cm sneeuw.

In Elsenborn, Wirtzfeld, Rocherath, Losheimergraben en Manderfeld zijn er langlauf loipes getrokken.

Sleden kan men in Ovifat, Hockai, Malmedy-Ferme Libert, Elsenborn en Manderfeld

Geplaatst in Winter 2008-2009.

Eén reactie

  1. Beste Hubert,
    Mijn mailtje van gisteren betreffende de slechte sneeuwkwaliteit (om te langlaufen) was zeker niet persoonlijk bedoeld. Uiteraard baseer jij je op de gegevens die derden je bezorgen. Niet voor niets bezoek ik immers bijna elke dag jouw web-site betreffende de stand van zaken in de Oostkantons.
    Alleen vond ik het jammer dat we speciaal naar Elsenborn waren gereden omdat daar blijkbaar het meeste sneeuw (15 cm) lag in heel Belgie en bijgevolg de langlaufcondities zeer goed moesten zijn (in werkelijkheid lag er geen 10 cm !). Uiteraard stel ik mij dan vragen betreffende de personen die de betreffende informatie doorgeven. Dit wou ik gewoon even als randbemerking meegeven.
    Maar nogmaals dit is geen kritiek op jouw. Integendeel, ik hoop dat we nog lang van je interessante web-site met veel nuttige informatie mogen genieten !!!!

    Vanochtend stond in de krant (GrenzEcho) dat er gisteren meer dan 1000 mensen op de Elsenbornse pisten onderweg waren, en (ik citeer) “alhoewel de sneeuwconditie nog niet ideaal is hebben die mensen zich dus wel erg goed kunnen amuseren. Zo een toeloop is niet meer gebeurd sinds de 80er jaren… Er waren 23 bussen in Elsenborn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.