Dinsdag, 27 Januari 2009


Zonsondergang gisteren avond

Gisteren is er geen nieuwe neerslag gevallen. De temperatuur was gisteren erg fris zodat het sneeuwtapijt dat er nu nog ligt, nog altijd zo’n 5 cm is. Er komen nu wel meer en meer kale plekken in het witte landschap.

Afgelopen nacht opnieuw erg koud, de thermometer op de grond ging tot -12° C. Komt omdat de hemel vrijwel onbewolkt is, de dag begint dus alvast zonnig in Wirtzfeld, terwijl de bomen mooi wit bevroren zijn door het beetje mist dat er deze ochtend was.

De weersverwachting:
Vandaag is het rustig maar vrij koud met nevel en aanvriezende mist of plaatselijk lage wolken. Na het oplossen van dat ochtendgrijs zijn er brede opklaringen. Later komen er vanuit het noorden en noordoosten enkele lage wolkenvelden. Vooral in Laag- en Midden-België kunnen nevel en mist soms hardnekkig zijn. De maxima variëren tussen 0 graden in het oosten en +5 graden in het westen van het land. De wind waait zwak. Volgende nacht vormt er zich opnieuw nevel en aanvriezende mist. De minima schommelen tussen -9 graden in de Hoge Venen en -2 graden in het westen.

HIER klikken voor VRT weerbericht video

Voor onze 4 live webcams in Wirtzfeld Valley, klik HIER


Webcam picture of Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

Wirtzfeld Valley met het 17de eeuws St.Anna kerkje en rechts het dal met bevers

Webcam picture of EUREGIO.NET Entrance at Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

Ingang Wirtzfeld Valley vakantiewoning met parking en rechts: KMI pluviometer (neerslag) en onze sneeuwmuur

Geplaatst in Winter 2008-2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.