Wirtzfeld Straatnamen (nog eens)

Sinds November 2008 heeft Wirtzfeld niet alleen huisnummers, maar ook straatnamen gekregen.

Terwijl wij druk bezig zijn onze leveranciers en klienteel te informeren over ons nieuwe adres (Wirtzfeld, Zur Holzwarche 29 ipv Wirtzfeld 140) blijken de koerierdiesnten zoals FEDEX, UPS, TNT en HDL er toch wel moeite mee te hebben, omdat de GPS Systemen de nieuwe namen nog neit hebben aangepast.

Gisteren belde Fedex op om te vragen waar ons adres dan wel zou moeten zijn, hij vond het niet terug in zijn GPS.

En zelfs onze eigenste postbode zit er mee in zijn maag: op brieven met het juiste, nieuwe adres, staat met pen het oude nummer 140 erbij geschreven… Ziet er dus naar uit dat ook de postbode nog een geheugensteuntje nodig heeft.

Wij hebben in ieder geval op de brievenbus het oude nummer nog eens vermeldt, en op het reklamepaneel van de firma voor alle duidelijkheid het nieuwe adres erbij gezet…

Geplaatst in Winter 2008-2009.

Eén reactie

  1. Veel geluk gewenst op het nieuwe adres en nu maar hopen dat er geen correspondentie verloren gaat. Die courierdiensten durven wel op de onmogelijkste uren van dag en nacht langskomen.
    Hier in Landen is het nu -0,4° en deze morgen om 7 uur was het -5,2° met lichte mist. Deze namiddag ga ik nog een fietstochtje maken.
    Beste groeten,
    Chriane en Fons.

    Oppassen voor gladde plekken, Fons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.