Vrijdag, 20 Februari 2009

Sorry dat er geen updates op de webcams komen, maar ik kreeg gisteren van Jochen een berichtje naar Mikes computer in Egypte gestuurd dat in de hele gemeente Büllingen-Rocherath er sinds Woensdag geen ADSL meer funktioneert… bij alle providers liggen de ADSL lijnen plat.

Belgacom probeert het probleem (dat dus op HUN centrale is ontstaan) op te lossen, maar ja, de snelheid van Belgacom support kennende, zal dat dus pa na Carneval zijn.

Doen jullie dus maar massaal beklaag bij Belgacom, want wat voor onze webcams nog niet zo erg is, betekent wel een groot probleem voor de lokale bedrijfswereld. Op schadevergoeding zullen we zeker niet kunnen rekenen…

Dankzij de iPhone kon Jochen dus wel een eMail naar mij sturen via EDGE, en in diep Afrika funktioneren de ADSL lijnen wel, waardoor ik dus vanuit Egypte de website op de servers in Brussel wel kan aktualiseren….

Sneeuwdag 64 in Wirtzfeld deze winter.

Het heeft bijna niet meer gevroren afgelopen nacht, en vandaag zet de dooi zich verder, terwijl er kans is op een beetje sneeuw, natte sneeuw of regen.

Er ligt nog ca 10 cm sneeuw, maar de sneeuw situatie is dermate verslechterd dat er praktisch niet meer geskied kan worden.

HIER klikken voor VRT weerbericht video

Vanochtend is het eerst nevelig met lokale mistbanken. Overdag blijft het in de meeste streken zwaarbewolkt en grijs met bij tussenpozen steeds kans op wat lichte regen of motregen. Over het westen en het zuidwesten is het plaatselijk geheel droog en kan hier en daar de zon tevoorschijn komen.

De maxima schommelen tussen 2 en 4 graden in Hoog-België en tussen 5 en 8 graden elders.

Volgende nacht is het vaak droog maar lokaal valt er nog wat lichte regen of motregen. Er is opnieuw vorming van nevel of plaatselijke mist. De minima liggen 0 en 4 graden.

Voor onze 4 live webcams in Wirtzfeld Valley, klik HIER


Webcam picture of Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

Wirtzfeld Valley met het 17de eeuws St. Anna kerkje en rechts het dal met bevers

Webcam picture of EUREGIO.NET Entrance at Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

Ingang Wirtzfeld Valley vakantiewoning met parking en rechts: KMI pluviometer (neerslag) en onze sneeuwmuur

Ik logeer een weekje bij onze jongste zoon, Mike, die in El Gouna woont.

Voor degenen die willen weten hoe het op het ogenblik aan de Rode Zee uitziet:

mijn iPhone foto’s worden regelmatig doorgestuurd naar EarthScape, dus als je geïnteresseerd bent kun je daar even een kijkje gaan nemen:

hier klikken

Geplaatst in Winter 2008-2009.

Eén reactie

  1. Hallo Hubert

    Nog maar eens een reden te meer om van zodra het Belgacom monopolie in jullie streek verdwenen is, over te schakelen naar een andere , meer service gerichte provider.
    Ik maak geen reclame, maar als ik de miserie hoor en zie bij deze gebruikers, dan mag ik mij gelukkig prijzen sedert jaren een tevreden telenet klant te zijn, waar storingen , als die er dan eens zijn, onmiddellijk opgelost worden.

    Jos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.