Zaterdag 21 en Zondag 22 Februari 2009

Sorry dat er geen updates op de webcams komen, maar ik kreeg Donderdag van Jochen een berichtje naar Mikes computer in Egypte gestuurd dat in de hele gemeente Büllingen-Rocherath er sinds Woensdag geen ADSL meer funktioneert… bij alle providers liggen de ADSL lijnen plat.
Belgacom probeert het probleem (dat dus op HUN centrale is ontstaan) op te lossen, maar ja, de snelheid van Belgacom support kennende, zal dat dus pas voor na de Carneval zijn.

Doen jullie dus maar massaal beklaag bij Belgacom, want wat voor onze webcams nog niet zo erg is, betekent wel een groot probleem voor de lokale bedrijfswereld. Op schadevergoeding zullen we zeker niet kunnen rekenen…

Dankzij de iPhone kon Jochen dus wel een eMail naar mij sturen via EDGE, en in diep Afrika funktioneren de ADSL lijnen wel, waardoor ik dus vanuit Egypte de website op de servers in Brussel wel kan aktualiseren….

Sneeuwdag 66 in Wirtzfeld deze winter.
Dit zal zo ongeveer de laatste sneeuwdag zijn, want de temperaturen blijven positief en het beetje neerslag dat valt, wordt verwacht als regen of natte sneeuw, dus dat zal de nu slechts dunne laag sneeuw van 5-8 cm niet echt kunnen versterken!

Vandaag, Zondag, is het meestal zwaarbewolkt met soms wat lichte regen of motregen. In de namiddag wordt het geleidelijk droger uit het westen.
De maxima variëren van 4 graden in de Ardennen tot 9 in Vlaanderen. De wind waait meestal matig uit west tot noordwest.
Vanavond en vannacht is het wisselend tot zwaarbewolkt met plaatselijk kans op wat lichte regen,in de hoge Ardennen wat lichte natte sneeuw. De minima liggen tussen 1 en 5 graden. De wind waait matig en lokaal tijdelijk zwak uit noordwest.
Ik logeer een weekje bij onze jongste zoon, Mike, die in El Gouna woont.
Voor degenen die willen weten hoe het op het ogenblik aan de Rode Zee uitziet:
mijn iPhone foto’s worden regelmatig doorgestuurd naar EarthScape, dus als je geïnteresseerd bent kun je daar even een kijkje gaan nemen:
hier klikken
Ik vertrek Zondagnamiddag in Hurghada en zal pas erg laat in Dusseldorf aankomen. Daarom zal de volgende update van deze website ook pas in de loop van Carnevals-maandag gebeuren… Want alhoewel het hier in Egypte niet te merken valt, is natuurlijk in het naburige Rijnland en ook in de Oostkantons honderd procent Carnaval!
Maar die update kan natuurlijk alleen gebeuren als Belgacom in zijn oneindige goedheid besluit de gemeente Büllingen weer aan het internet aan te sluiten.
Kun je je dat voorstellen in het jaar 2009 ???
Iedereen een prettig weekend toegewenst!

Geplaatst in Winter 2008-2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.