Zondag, 15 Maart 2009

Lichte nevel en motregen afgelopen ochtend in Wirtzfeld. De regenzone die ons beloofd werd is pas erg laat gisterenmiddag over het Oosten van het land aangekomen, zodat het een vrij groot deel van de zaterdag droog met opklaringen is geweest.

Het weerbericht:
Vandaag is het in het oosten en deels centrum zwaarbewolkt met eventueel wat lichte regen. In de westelijke lands- helft is het droog met meer zon. Aan zee wordt het zonnig. De maxima liggen tussen 7 graden in de Hoge Venen, 9 aan zee en 11 elders. De wind waait matig uit west tot noordwest. Vanavond en vannacht wordt het droog en rustig met brede opklaringen. In het oosten blijft het meestal zwaarbewolkt en later breiden de wolken zich uit naar het centrum. De minima schommelen tussen 2 en 6 graden. De wind waait zwak, lokaal kan mist ontstaan.

HIER klikken voor VRT weerbericht video

Voor onze 4 live webcams in Wirtzfeld Valley, klik HIER


Webcam picture of Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

Wirtzfeld Valley met het 17de eeuws St. Anna kerkje en rechts het dal met bevers

Webcam picture of EUREGIO.NET Entrance at Wirtzfeld Belgium Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

Ingang Wirtzfeld Valley vakantiewoning met parking en rechts: KMI pluviometer (neerslag) en onze sneeuwmuur

Geplaatst in Winter 2008-2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.