Zaterdag, 4 April 2009

Gisterenochtend hebben we de rolluikkasten behangen, en in de namiddag zijn we dan begonnen om de gehele woonkamer een nieuwe lik verf te geven. Jammer genoeg is de verf niet erg dekkend, en moet er vandaag een tweede laag overheen.

Zo blijven we dus nog even bezig…

Iedereen een prettig weekend!

Weerbericht voor Zaterdag, 4 April 2009
Vandaag wordt het opnieuw een mooie en erg zachte lentedag. In de loop van de namiddag komen er vanuit het zuiden geleidelijk stapelwolken opzetten die in de zuidelijke landshelft eventueel kunnen uitgroeien tot een bui. De maxima schommelen tussen 16 en 23 graden. Er waait meestal een zwakke veranderlijke wind en later op de dag eerder uit zuid tot zuidwest. Vanavond en vannacht blijft het rustig en wordt het overal wisselend bewolkt. Het blijft overwegend droog, maar een lokaal buitje is niet uitgesloten, vooral in het oosten. Het blijft zacht met minima van 7 tot 11 graden.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.