Zondag, 5 April 2009

Nadat we vrijdag het behangwerk en de eerste laag verf op het behang gedaan hadden, waren we toch een beetje teleurgesteld over de dekkracht van de verf zaterdagochtend.
We hebben de living dus inderdaad nog een tweede keer moeten verven.

Maar gisteren tegen 2 uur ’s middags was die klus dan eindelijk geklaard.
Vervolgens werden de radiatoren opnieuw gelakt met radiatorverf uit de spuitbus. Gelukkig hebben we een expertin in huis die dat klusje klaarde alsof ze dat dagdagelijks doet !

De steunmuur voor de grote plank voor de zitbank rechts van de open haard moest ik dan nog opnieuw metselen, want die was tijdens de verbouwing weggehaald omdat wij het parket ook nog hadden laten bijschuren.

Het metselwerkje was dan tegen de avond geklaard. Voordat de zitbank er op kan gelegd kan worden moet dat muurtje natuurlijk wel eerst volledig gedroogd zijn.


Vandaag zullen we onze spierpijn een beetje verplegen, voordat dan later deze week de meubelen opnieuw in de living neergezet kunnen worden. Voorlopig “kamperen” we dus met twee zetels in de woonkamer.
(In feite heeft een mens niet meer nodig…)

Weerbericht voor Zondag, 5 April 2009
Vandaag wordt het na het optrekken van het ochtendgrijs wisselend bewolkt en meestal droog. Over het westen komen er mooie opklaringen. In het centrum en het oosten is het eerst nog zwaar bewolkt, maar daarna komen er brede opklaringen, behalve over het uiterste oosten, met daar nog kans op wat regen. Maxima tussen 12 en 16 graden. De wind waait zwak uit veranderlijke, en later uit noordoostelijke richtingen. Volgende nacht blijft het droog met brede opklaringen. Over de meeste streken zullen er opnieuw nevels en mistbanken gevormd worden. Minima van 4 tot 7 graden.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.