Maandag, 6 April 2009

Gisteren hebben we getracht het wat rustiger aan te doen om de spierpijn van het werk verleden week een beetje te verwerken. Natuurlijk het “regenrennen” in Maleisie op TV gekeken, waar de Formule 1 een onverwacht einde kreeg door de heftige moenson regens.
En dan tussen de bedrijven door in de woonkamer nog de stangen opgehangen voor de overgordijnen.
Maar voor de rest van de dag gewoon lekker gerelaxed.

Vandaag ligt er nog heel wat kantoorwerk op mijn bureau. En ook met de inrichtings werkzaamheden moet het verder: vandaag moet ik nog enkele gaten boren en provisorisch alvast een sateliet-tv kabel en een extra stroomkabel trekken langs de muur waar later deze week weer de grote wandkast in de woonkamer komt te staan. We hebben wel voorlopig nog geen TV gepland in die kast, maar met de tegenwoordige ontwikkelingen op multimediaal gebied wil ik de mogelijkheid niet uitsluiten dat we in de toekomst in die kast misschien een groter TV scherm zullen integreren. Want naast onze open haard is er te weinig plaats voor dergelijke schermen. En als ik die kabels nu niet trek, zal het waarschijnlijk nooit meer van komen.

Het Weer in Wirtzfeld: een nieuwe service in samenwerking met MeteoServices/MeteoGroup.

Weerbericht voor maandag, 6 April 2009
Na het optrekken van het ochtendgrijs komen er mooie opklaringen en wat wolkenvelden. In de loop van de dag komen er meer stapelwolken met kans op enkele lokale buien in het oosten. Het wordt zacht bij maxima van 15 tot 20 graden. De wind waait zwak tot matig uit zuidzuidoost tot zuid. Volgende nacht zijn er eerst nog brede opklaringen. Daarna neemt de bewolking toe vanaf de kust, maar het blijft meestal droog, behalve aan de kust waar er op het einde van de nacht enkele druppels kunnen vallen. De minima liggen tussen 5 en 10 graden. De wind waait zwak tot matig uit zuidzuidoost.

HIER klikken voor VRT weerbericht video

Geplaatst in Knutselen, Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.