Dinsdag, 7 April 2009

Gisteren is het de hele dag droog gebleven, zodat we enkele meubelen buiten konden neerzetten tijdens het gehanteer om onze woonkamer (tenminste weer gedeeltelijk) te kunnen inrichten.

Na het aanbrengen van nieuw kabelsystemen voor een toekomstige sateliet-tv in de woonkamer wandkast gisterenochtend konden de meeste meubelen terug op hun plaats gezet worden.

Alleen het bovenste gedeelte van de wandkast moet nu nog in de schrijnwerkerij aangepast worden. Als dat gedaan is en de kast terug op zijn plaats staat, kan de wandkast dan weer langzaam maar zeker weer “gevuld” worden…

We kunnen dus positief de toekomst in kijken!


Weerbericht voor dinsdag, 7 April 2009
Vandaag trekt een regenzone van west naar oost door ons land. In het oosten zijn er tijdelijk nog opklaringen. ’s Namiddags wordt het in het westen weer droog met geleidelijk opklaringen. De maxima variëren van 11 graden in het westen tot 16 graden in het oosten. De wind waait zwak tot matig uit zuidelijke en later uit westelijke richtingen. Vanavond regent het nog in het oosten van het land. ’s Nachts wordt het overal droog met wolken en opklaringen. De minima liggen tussen 4 en 7 graden. De wind neemt geleidelijk toe en krimpt naar zuidelijke sector.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.