Donderdag, 9 April 2009

Vanaf dit weekend zijn er in onze streek ook weer regelmatig geleide wandelingen door de velden met wild bloeiende narcissen! Zie een bericht elders in dit blog of zoeken in Google op “Narzissenwanderung 2009”.

Weerbericht voor Donderdag, 9 April 2009
Vandaag is het eerst overwegend zwaarbewolkt en grijs met steeds kans op wat motregen bij tussenpozen. Vanochtend is het ook nevelig. In de loop van de namiddag verwachten we enkele lokale opklaringen en blijft het grotendeels droog. De zachte maxima schommelen tussen 14 en 19 graden. Er waait een matige zuidenwind. Vanavond worden de opklaringen breder. Volgende nacht is het dikwijls lichtbewolkt. De minima situeren zich tussen 6 en 11 graden. De zuidoostenwind waait zwak tot matig.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.