Dinsdag, 14 April 2009

We zijn goed door de Paasdagen “gerold” met regelmatig bezoek van familie en hun kinderen die bij ons in de tuin naar Paaseieren kwamen zoeken. Zulke lome en rustige dagen mogen echter neit teveel achter elkaar duren, dan word je te lui en te vadsig.

Tijd dat we vandaag dus weer wat gaan doen; als het weer het toelaat ook buiten: er ligt nog werk op het zonneterras in aanbouw te wachten, het gras wil binnenkort ook gevertikuteerd worden, maar deze ochtend heb ik eerst een zakelijke afspraak buitenshuis en moet er dus vroeg van tussen…

Iedereen een goed begin van deze week…

Weerbericht voor Dinsdag, 14 April 2009
We starten vandaag vaak grijs en soms nevelig, vooral over het westen van het land. Daar kan eerst zelfs nog een spat regen vallen. In de loop van de dag breekt het wolkendek geleidelijk open op de meeste plaatsen met in de namiddag en avond enkele buien, lokaal met onweer, de meeste kans daartoe over het Ardens reliëf en in de gebieden nabij de Franse grens.

De maxima schommelen rond 20 graden, aan zee gevoelig lager. Daar blijft men gevoelig voor nevel en lage wolken.

Vannacht droog met wolkenvelden en opklaringen. De minima schommelen tussen 7 en 10 graden.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.