Woensdag, 15 April 2009

Opnieuw is het gisteren prima weer geweest om buiten te werken, en ook vandaag belooft het nog een prima “buiten dag” te worden.

Regelmatige bezoekers van de website hebben via de webcams kunnen meebeleven hoe ik gisteren nog enkele werkjes heb gedaan op het toekomstige zonne terras van ons vakantie appartement Wirtzfeld Valley (www.wirtzfeldvalley.com) en via de andere webcam hoe ik het nieuwe pad richting thermometerhut van het KMI heb aangelegd met grasrooster stenen.

Vandaag zal er nog meer bouwmateriaal geleverd worden, en ga ik nog enkele inkopen in de bouwmarkt in Schleiden doen (die geven vandaag 20% korting op alles… zodoende…). En deze namiddag moeten de auto’s naar de garage voor inspektie en wisselen van de winterbanden naar zomerbanden.

We zijn dus weer goed bezig…

Weerberciht voor Woensdag, 15 April 2009
Vanochtend hangt er hier en daar eerst nog wat nevel. Later wordt het zonnig en warm met geleidelijk vorming van stapelwolken die in de namiddag en avond plaatselijk kunnen uitgroeien tot onweersbuien.

De maxima schommelen tussen 20 en 25 graden. De wind waait matig en in de Ardennen overwegend zwak uit oost tot zuidoost.

Vannacht neemt in de zuidelijke lands- helft de bewolking toe met daar ook een toenemende kans op regen- of onweers- buien. In het noordoosten van het land wordt het overwegend droog. De minima liggen tussen 7 en 12 graden.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.