Zaterdag, 18 april 2009

Gisteren heeft het de hele dag geregend, (notabene bijna 37 liter per m2 in de laatste 24 uur), en met die watermassa’s was het dus interessant te zien hoe het nieuwe zonne terras van ons Wirtzfeld Valley vakantie appartementje met die wateroverlast weet om te gaan… het hele terras is ondertussen door de regen schoongespoeld en de lavagravel is mooi in de gaten van de grasrooster stenen ingezakt.

Ik heb mijn tijd gisteren hoofdzakelijk benut om het behang in de gang te schilderen. Maar ook hier zal ik vandaag waarschijnlijk nog een tweede keer over heen moeten gaan om een betere dekkracht te krijgen. Nou ja, de vooruitzichten zijn sowieso niet dat we buiten kunnen werken, dus dan is mijn dag in ieder geval goed besteed.

Prettig weekend iedereen!

Weerbericht voor zaterdag, 18 april 2009
Deze voormiddag is het grijs met nevel, mist en regen of motregen ten zuiden van Samber en Maas en langs de Franse grens. In het noordwesten wordt het droger en komen er opklaringen en wolkenvelden. In de late namiddag en avond krijgen we opnieuw zwaarbewolkte perioden met buien die zich kunnen uitbreiden tot het centrum en het noorden. Aan zee blijft het droog.

Maxima tussen 11 tot 17 graden.

Volgende nacht wordt het na een laatste bui overwegend droog met tijdelijke opklaringen en later vorming van nevel en lage bewolking. Minima van 5 tot 9 graden.

Geplaatst in Lente 2009.

Eén reactie

 1. Hey Hubert
  Als trouwe fan van jou website lees ik elke dag je berichten… Je bent echt wel een bezige bij te noemen he, is het niet buiten dan is het wel binnen dat je aan de slag bent!
  Maar ja deze bezigheden houden het leven boeiend, niet? Is ook wel leuk en mooi om achteraf eens te terug te blikken op het geleverde werk.
  Vorige week mochten we ook nog even genieten van de mooie streek daar bij jullie, we vertoefden een weekje in de Eifel meerbepaald in Monschau en omgeving.
  Ik wens je nog veel suc6 met al je toekomstige plannen…
  Prettig weekend, Grtz Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.