Zondag, 19 april 2009

De tweede laag verf in de gang aanbrengen, ging sneller dan gedacht (hoefde uiteraard niet meer nieuw af te plakken), zodat er gisterenochtend ook nog tijd over was om naar de bouwmarkt te rijden. En terwijl ik nog op de terugweg was, belde mijn zus en haar man op om te zeggen dat ze voor de deur stonden voor een babbeltje en keurende inspektie van de gevorderde werkzaamheden…

In de namiddag dan alleen nog in de gang plakband verwijderd en de diverse schakelaarafdekkingen terug gemonteerd en dingen opgehangen zoals bandblusser, spiegel, en kapstok. Rustig dagje dus, en ook de regen liet het bijna afweten.

Vandaag wordt uiteraard weer het formule 1 spektakel, dit keer in China, op TV gekeken.
En vanmiddag natuurlijk de Amstel Gold Race!

Weerbericht voor zondag, 19 april 2009
Na het optrekken van het ochtendgrijs komen er mooie opklaringen en bewolkte perioden. Er zijn meer lage wolken in de zuidelijke landshelft. Later vormen zich stapelwolken, maar op de meeste plaatsen blijft het droog.

De maxima schommelen tussen 14 graden in de Ardennen en plaatselijk 19 graden in de Kempen.

Vanavond en vannacht blijft het overal droog met brede opklaringen en enkele hoge wolkenvelden. In het tweede deel van de nacht kunnen er zich plaatselijk mistbanken vormen in Vlaanderen. De minima variëren van 5 tot 9 graden. De wind waait zwak en veranderlijk.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.