Maandag, 20 april 2009

Bij ons in Wirtzfeld is de temperatuur deze nacht nog eens diep gegaan, tijdens een stralend heldere hemel, en er waren veel sterren te zien vannacht, maar daarom was wel alles deze ochtend witgevroren. -2° C aan de grond! En dat is dus niet goed voor de jonge plantjes in de tuin…

Van Marlies kregen we een berichtje dat ze eindelijk Oma is geworden van een ferme kleinzoon, en alhoewel de bevalling lang op zich heeft laten wachten, is het uiteindelijk toch allemaal goed verlopen. Proficiat!

Vandaag is er opnieuw veel werk in kantoor na een rustige Paasweek. O.a. de BTW verklaring klaarmaken. Eigenlijk mag die vanaf nu alleen nog elektronisch via het internet ingediend worden bij het Min. van Financien, maar we hebben een vergunning gekregen om het nog op papier te mogen ingeven, omdat hun internet applicatie nog niet Macintosh compatibel was en de leverancier van het boekhoudprogramma daarom zijn programma nog niet kon aanpassen. Schijnt bovendien dat die internet toepassing op het ogenblik overbelast is en daarom moeilijk bereikbaar…

Iedereen een prettig begin van deze nieuwe werkweek gewenst!

Weerbericht voor maandag, 20 april 2009

Na het snel oplossen van de nevel wordt het zonnig, met ’s namiddags soms enkele wolken.

De maxima schommelen tussen 15 graden aan zee en 21 graden in de Kempen. De wind waait zwak tot matig uit noord tot noordoost.

Volgende nacht is het helder of lichtbewolkt met wat hoge wolken en plaatselijk wat nevel. De minima variëren van 3 tot 8 graden. De wind is zwak tot soms matig uit noordnoordoost.

Geplaatst in Lente 2009.

Eén reactie

  1. Grand Prix en wielerwedstrijden.
    Wat brokkenmakers zijn dat, en hoe komen die er steeds met de spreekwoordelijke kleerscheuren van tussen ? Die moeten allemaal toch een bijzondere Engel Bewaarder hebben. Als ik van 2 trapjes donder dan loop ik 3 dagen mank. Die kerels vliegen, rijden over elkaar, en oeps, stalen ros op de schouders en te voet naar de aankomstlijn. Hoedje af. Als ik (vroeger, véél , héél véél vroeger een neut te veel op had en ik viel, dan had ik d’er ook geen last van. Zou dat nu van de ouderdom komen of het gemis aan wat druppels (dooping) ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.