Dinsdag, 21 april 2009

Gisterenmiddag na het kantoorwerk toch nog een beetje tijd gevonden om buiten te “spelen”, aangezien het de hele dag droog en zonnig is geweest.

Wat later op de dag kwam een leverancier bestelde balken voor het windscherm brengen. Jammer genoeg kon die niet op de weide rijden en moest het hout van vooraan de straat naar achteren in de tuin gedragen worden.

Ik heb vervolgens enkele tests gedaan samen met de resterende grasroosterstenen om die als een soort kolom te stapelen en te kombineren met houten balken om daarmee een soort windscherm rondom het terras te creëren.

Tussentijds kwam ook de buurman eens poolshoogte nemen, en Brigitte is dan met de camera van achteren aangeslopen om die twee oude Muppet figuren te fotograferen.

En de volgende foto toont hoe dat terras windscherm er uit zou kunnen zien, maar dit is nog niet de definitieve vorm.

Dit voorbeeld wordt vandaag weer afgebroken (alles is gewoon los gestapeld), omdat ik voldoende plaats rondom vrij wil hebben op de bouwplaats als de Govadeck terrasplanken geleverd en gemonteerd worden.

Ik blijf me voorlopig dus best amuseren!

Weerbericht voor dinsdag, 21 april 2009
Het wordt opnieuw zonnig en vrij warm, maar in het westen hangen er eerst veel lage wolken. In de loop van de dag onstaan er opnieuw stapelwolken maar het blijft overal droog.

De maxima variëren van 14 graden aan zee tot 22 in de Kempen. Er waait een zwakke tot matige wind uit noordelijke sector.

Vanavond en vannacht krijgen we brede opklaringen. Lokaal is wat nevel of lage bewolking mogelijk. De minima variëren van 1 tot 6 graden. Er waait een zwakke tot matige wind uit noordelijke sector.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.