Zaterdag, 2 mei 2009

Ik heb gisteren vanwege de 1 Mei feestdag niet veel lawaai kunnen maken op de bouwwerf, maar heb wel passende banen groene duralon met een speciaal koord aan twee balken met schleupen “gerijgd” en een van de balken dan boven aan de schutting bevestigd. Het gewicht van de onderste balk trok de groene duralon dan netjes strak voordat ik de onderste balken ook aan de schutting bevestigde.

Zodoende is nu ons nieuwe zonneterras bijna klaar: nu alleen nog een grote parasol installeren en voor de elektrische grill een vast plaatsje inrichten.

Het weer in Wirtzfeld:
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.4 liter/m2
Gemeten temperaturen onder thermometerhut: minimum 4.4°C, maximum 18.2 °C
Minimum temperatuur op het gras was 2.3°C

Het weerbericht voor vandaag:
Vandaag trekt een zwakke storing traag van west naar oost over ons land. Het wordt gedeeltelijk tot soms zwaarbewolkt. Een spatje regen is mogelijk, maar meestal blijft het droog, en in het oosten is het eerst nog zonnig.

De maxima schommelen tussen 15 graden aan zee en 20 graden in de Kempen. De wind waait zwak tot matig uit westelijke richtingen.

Vanavond en vannacht blijft het droog met wolkenvelden en enkele opklaringen, en vorming van nevel. De minima liggen tussen 4 en 7 graden. De wind wordt zwak uit veranderlijke richtingen.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.