Vrijdag 22 mei 2009

Heerlijk weertje gisteren. Flink in de zon kunnen liggen lezen, luieren en bakken, terwijl net ten Zuiden van ons (richting Luxemburgse grens) er toch een paar fikse onweersbuien zijn voorbijgetrokken. Bij ons in Wirtzfeld dus geen druppel!

Ook vandaag belooft weer een erg mooie dag te worden. Een van onze webcamera’s was gisteren overdag uitgevallen, maar Jochen kon dat in de latere namiddag weer snel fiksen.

Ik wist dat ik ergens een script had genoteerd hoe ik dat probleempje zelf zou hebben kunnen oplossen, maar was ondertussen alweer vergeten waar ik dat genoteerd had… jaja, het wordt er op onze leeftijd allemaal niet gemakkelijker op.

Vandaag staat een bezoek aan de kapper op het programma (wordt ook tijd, de laatste keer was in Egypte in februari …) dus dat zijn dag op dag 3 maanden geleden…

Voor de rest zullen we maar rustig aan doen vandaag…

Webcam picture of Wirtzfeld Belgium

Het weer in Wirtzfeld
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +5.8°C, maximum +20.4°C
Minimum nacht temperatuur op het gras: +4.2°C

Weerbericht voor vandaag:
Vanmorgen is het droog met op de meeste plaatsen brede opklaringen. Ook de rest van de dag blijft het op de meeste plaatsen vrij mooi en droog met zonnige perioden. Enkel in het noorden is er een kleine kans op een bui.

De maxima schommelen tussen 15 graden in de Hoge Ardennen en aan de kust, en 20 graden in de Kempen.

Vanavond en vannacht is het droog en helder of lichtbewolkt. Plaatselijk vorming van nevel in de loop van de nacht. Het is vrij fris met minima van 3 graden in de Hoge Venen en 8 graden in de Kempen en aan de kust.

Geplaatst in Lente 2009.

Eén reactie

 1. Hubert en Brigitte, leuk zonneterras…
  Geeft zin om eens wat dagen te gaan plannen. U geeft aan het is “prive”. Is het mogelijk om naakt in en rondom het huis te recreeren? Wij denken zelf aan een tweede huwelijks reis met eventueel arangement.
  Eind juni is dan de bedoeling. Met vr gr,
  Jan en Betsy.


  Jan, Betsy
  inderdaad, in het appartement is dat geen probleem, de tuin ligt zo beschut dat ge in een gedeelte ervan ook de natuur natuurlijk kunt beleven. Fietsen in de bossen en aan het meer dient echter normaal gekleed te gebeuren… alhoewel ook daar genoeg hoekjes zijn waar men ongestoord kan vertoeven.
  Voor eind juni is er (voorlopig althans) nog plaats, maar niet meer al te lang wachten!
  groeten en misschien tot binnenkort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.