Zondag, 24 mei 2009

Gisteren was het de warmste/zonnigste dag van het jaar tot nog toe in Wirtzfeld… ik heb dan ook een beetje zonnebrand in mijn nek en achter mijn oren te pakken nadat ik op ons zonneterras heb zitten te experimenteren met de opstelling van die extra windschermen op het zonneterras… (zie gisteren)
Eigen schuld dikke bult; dat komt er dus van als je je haar erg kort laat knippen!

Vandaag wordt geluierd, want ook vandaag zal het een prima dag worden met nog hogere temperaturen. En uiteraard de F1 race…

De vooruitzichten met het weer zijn alleszins dat vanaf dinsdag het een stuk natter en kouder zou worden, terwijl tegen het eind van deze week, dus met de Pinksterdagen, er opnieuw droog en warm weer wordt verwacht!

Overigens, ons vakantie appartement voor 2 personen is nog beschikbaar tijdens komend Pinksterweekend… misschien een idee om eens met zijn tweetjes voor een romantisch weekend naar de Oostkantons te komen?
Reserveren kan op www.wirtzfeld-valley.com.

Het weer in Wirtzfeld
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +7.2°C, maximum +21.2°C
Minimum nacht temperatuur op het gras: +6.0°C

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag kunnen er eerst nog enkele lokale buien vallen in het zuidoosten van het land. Daarna wordt het overal droog met mooie opklaringen. Maxima van 16 of 17 graden aan de kust tot 27 graden in de Kempen. Zwakke wind uit veranderlijke richtingen, en later matig uit noord tot noordoost.

Vanuit het zuiden zullen er vanavond hoge wolkensluiers binnendrijven. Volgende nacht blijft het droog met opklaringen en wolkenvelden. Op het einde van de nacht zal de kans op buien toenemen vanuit Frankrijk. Minima van 11 tot 14 graden. Zwakke tot matige wind uit noordoost draaiend naar oost.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.