Pinkstermaandag, 1 Juni 2009

Jammer genoeg is het gisteren bij ons in Wirtzfeld toch de hele dag wisselend bewolkt gebleven, maar het is droog gebleven, waardoor wij na een groots communiefeest-diner toch een uitgebreide wandeling langs het meer van Bütgenbach hebben kunnen maken, voordat het dan terug ging naar de rest van de feestvierders en het volgende eetfestijn…

Vandaag zijn wij uitgevierd en zullen we de dag benutten om niet alleen te vasten, maar ook om uit te rusten en nog wat van het zonnetje mee te pikken dat ons beloofd wordt!

De dag begint alvast goed, want de zon schijnt en de temperatuur is om 8 uur al 15°C, dus dat belooft!

Het weer in Wirtzfeld
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +5.4°C, maximum +18.0°C
Minimum nacht temperatuur op het gras: +3.8°C

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag begint de dag mooi en zonnig. In de loop van de dag ontwikkelen er zich in het binnenland stapelwolken die plaatselijk kunnen uitgroeien tot een bui en daarbij is eventueel ook een onweer mogelijk.

De maxima liggen tussen 21 graden in de kuststreek en plaatselijk 27 graden in de Kempen. Vlak aan zee blijft het kwik echter steken bij 18 graden. ER waait een matige noordoostelijke wind.

Vanavond en vannacht wordt het opnieuw overal droog met brede opklaringen en plaatselijk soms wat meer wolkenvelden. Minima van 8 tot 12 graden bij een matige wind uit noord tot noordoost.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.