Dinsdag, 2 juni 2009

Onze Pinkstergasten zijn gisteren in de loop van de ochtend terug naar Nederland vertrokken en zouden op de terugweg nog een wandeling op Baraque Michel gaan maken…

Zodoende is het gisteren een echte rustdag geworden na het communiefeest van zondag… met een goed boek lekker op het windstille zonneterras van onze vakantie woning bij een stralende zon en temperaturen die best uit te houden waren, bij ons was de max temp 21° C, en meer hoeft dat in feite niet te zijn.

Met als resultaat dat ik er ondertussen uitzie alsof ik net uit Egypte terug ben…

Moet ook, want vandaag zit ik de hele dag binnen en moet diverse dingen op kantoor verzorgen, omdat er begin van de maand altijd veel meer werk op mij ligt te wachten.

Iedereen alvast een goed begin van deze nieuwe werkweek!

Het weer in Wirtzfeld
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +8.8°C, maximum +21.0°C
Minimum nacht temperatuur op het gras: +5.8°C

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag wordt het na het optrekken van het lokaal ochtendgrijs opnieuw vrij zonnig en droog met geleidelijk wat bewolking.

Maxima van 18 à 19 graden in de kuststreek tot 25 graden in de Kempen. Zwakke tot matig, later matige wind uit noordnoordoost tot noord. Aan zee zorgt een frisse wind vanaf zee vrij krachtig uit noord-noordoost.

Vannacht komen er wolkenvelden uit het noorden maar het blijft droog. Minima van 5 tot 11 graden. Meestal zwakke tot matige en aan de kust matige wind uit noord.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.