Vrijdag, 5 juni 2009

Ook afgelopen nacht was er net géén nachtvorst aan de grond in Wirtzfeld. Toch is het gisteren een heel stuk frisser geweest. Maar het is nog altijd droog gebleven, en het gras groeit met die weercombinatie gelukkig niet meer zo hard als in de maand mei, toen ik minstens één keer per week ons grasveld moest maaien.

Op die manier is er dus op het ogenblik iets minder werk buiten te doen en vind ik meer tijd om naast de kantoor werkzaamheden ook nog een goed boek te lezen.

Vanaf vandaag worden de programma’s van de politieke partijen nog eens nader bestudeerd, zodat we een beslissing kunnen nemen wie er komende Zondag onze stem gaat krijgen…

Iedereen een prettig weekend gewenst!

Het weer in Wirtzfeld
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +3.2°C, maximum +10.6°C
Minimum nacht temperatuur op het gras: +0.8°C

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag is het bewolkt met opklaringen. De meeste opklaringen zijn voor zuiden van het land. Hier en daar kan er ook een bui vallen maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De maxima schommelen tussen 13 in de Ardenen, rond 16 graden in het centrum en tot 17 graden in de Gaume en in de Kempen. Er waait een zwakke en later op de dag soms een matige wind. Vanavond komen er eerst brede opklaringen. In de loop van de nacht komt er meer bewolking in het zuidoosten van het land. Het blijft wel meestal droog. De minima liggen tussen 5 en 9 graden.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.