Woensdag, 10 juni 2009

Gisteren teveel onderweg geweest om afspraken op te volgen om nog buiten te kunnen werken, want later in de middag is het dus bij ons behoorlijk beginnen te regenen, een hagelbui inclusief maar niet zo sterk als twee weken geleden.

Ik sluit nog even mijn ogen voor de politieke ontwikkeling na de verkiezingen, het heeft geen zin het gehakketak en de uiteenlopende argumenten te volgen, laat ze eerst maar (de politici) onder elkaar kibbelen, want dat interesseert ons echt niet meer.

En de media moeten eens ophouden met zulke stomme vragen te stellen aan het begin en einde van vertrouwelijke consultatiegesprekken, al die ontwijkende antwoorden hebben geen enkele nieuwswaarde!

Wij willen resultaten zien en hopelijk realiseren de politici dat het tijd wordt dat er, ook door hen, gewerkt wordt!

Het weer in Wirtzfeld
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 6.2 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +7.8°C, maximum +17.2°C
Minimum nacht temperatuur op het gras: 8.2°C

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag blijft het wisselvallig met veel wolken en later ook enkele opklaringen en regelmatig nog wat regen of buien. In de namiddag zal de bewolking toenemen vanaf het zuidwesten en op het einde van de namiddag gaat het opnieuw regenen vanaf de Franse grens.

Maxima tussen 15 en 20 graden. De wind is meestal matig uit zuidwest, maar in het noorden van het land soms zwak en veranderlijk.

Vanavond en vannacht wordt het zwaarbewolkt met vrij veel regen. Later valt er minder regen vanuit het westen. De minima liggen tussen 9 en 13 graden.

Geplaatst in Lente 2009.

Eén reactie

  1. Ja, al dat “haantjes”gedrag is meer dan enerverend.
    De verliezers zijn de winnaars, en de winnaars worden de verliezers. Al dat politiek gehakketak, neem nu de veaudeville met de heer Robert Stevaert uit Hasselt, de heer Verhofstad die zich als redder des vaderlands aandient.
    Schaf nu heel die troep van x aantal regeringen en al haar “verkozenen” eens af. Waar betalen wij allemaal al niet voor 1° de gemeente 2° de provincie ( 10 ) 3° het gewest (5 ?) Europa , De kamer van volksvertegenwoordigers, De senaat, ALLE intercommunales, Alle OCMWés
    Maak het eenvoudig. Men wil meer bevoegdheid per gewest. Okay, schaf dan maar al de senaat en de provincie(raden met hun aanhangsels) af. Maak van “le très grand bruxelles” een vrijstaat ala (snif) Monaco waar zij die toch schnabbelgeld hebben het tegen voordelige voor waarden kunnen plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.