Zondag, 14 juni 2009

Opnieuw een stralende hemel en zonnig, prima weer in Wirtzfeld. hopelijk blijven de voorspelde regenbuien nog tot vanavond weg in onze streek!

Gisteren nog eens naar de Praktiker bouwmarkt in Schleiden geweest, omdat ik nog wat verf nodig had voor ons witte tuinhuisje.
Ik had daar immers eerder deze week het resterende brandhout voor de open haard weggehaald en dat bij het resthout in de houtopslagplaats van de bruine houtschuur gelegd.

wirtzfeld_20090614_3898

Zodoende kon ik gisteren het tuinhuisje een nieuwe laag verf geven, want zogauw als het nieuwe brandhout komt en dat weer tussen de voorspringende muren opstapel, kan ik natuurlijk niet meer aan dat stuk muur.
Moest dus gisteren gebeuren.

Nog een gedoe aan de kassa… ik had een paar nieuwe werkschoenen gekocht die in een regaal stonden waarbij het prijskaartje 26.99 stond.
Bleken ze, toen ik bij de auto kwam en mijn kassabon nog eens kontroleerde, opeens 49,99 te kosten.
Vind ik wel een beetje veel voor werkschoenen, dus ik terug.

Eerst in de zaak zelf met een verkoper argumenteren, nergens stond een prijs van 49.99 aangeduid, uiteindelijk kreeg ik dan aan de kassa een tegoedbon en ging in de zaak een andere karton halen.
Was de laatste in maat 43.

Wat bleek toen ik de karton opendeed toen ik thuis aankwam: 2 verschillende schoenen in één karton, zelfs twee verschillende kleuren.

Ik had natuurlijk geen zin om nog eens terug te gaan maar in de zin van het TV programmaq M!LF is Brigitte dan er nog eens heengegaan.
Resultaat: geen nieuwe werkschoenen, wel geld terug.

En zo blijf je dus bezig…

Geniet van een mooie zondag!

Het weer in Wirtzfeld
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +6.2°C, maximum geen meting mogelijk

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag wordt het in de noordwestelijke landshelft overwegend zwaarbewolkt met perioden van regen of buien, eventueel met een donderslag. Elders is het nog droog met opklaringen en wolkenvelden. ’s Namiddags wordt het in het noordwesten droger; in het centrum en het zuidoosten wordt het dan bewolkt met buien en kans op onweer.

De maxima schommelen tussen 19 graden aan de kust en 26 graden in Belgisch Lotharingen.

Vannacht wordt het tijdelijk droger, maar later kan het in het zuidoosten opnieuw regenen, plaatselijk met veel neerslag en mogelijk onweer.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.