Donderdag, 25 juni 2009

Prima weertje, maar er was nog veel wind gisteren. Bij ons op het zonneterras zitten we prima uit de wind, als die tenminste niet uit het Zuiden komt, en dat is niet vaak het geval…

Temperaturen gingen opnieuw boven de 20°C, en meer hoeft dat in feite niet te zijn. Hoe hoger de temperatuur, hoe eerder kans op een onweer.

Met de prima weers vooruitzichten voor de komende dagen moet ik toch nog eens zien dat ik naar de garage kom om een vastgelopen schroef van de hardtop van mijn cabriolet los te laten maken.

Ik heb ondertussen vervangstukken voor dat bevestigings mechanisme gekregen, zodat het dan weer eenvoudig wordt om de hardtop tijdens de zomer weg te halen en de stoffen kap te benutten.

Misschien vind ik vandaag wel tijd …

Het weer in Wirtzfeld
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +10.8°C, maximum 21.4° C
Minimum temperatuur gemeten op het gras +8.2°C

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag krijgen we warm en zonnig weer maar in de loop van de dag kunnen zich meer stapelwolken vormen met mogelijk hier en daar een zeldzame onweersbui in het zuidoosten.

De maxima schommelen rond 21 graden aan zee, 22 graden op de Hoge Ardennen en tot 28 in de Kempen. De oost- tot noordoostenwind waait meestal matig.

Vanavond en vannacht is het meestal droog met vaak brede opklaringen. De minima variëren van 11 graden in de Hoge Venen tot 16 graden in Vlaanderen. De wind waait zwak of matig en aan zee meestal matig, uit oost tot noordoost.

Geplaatst in Lente 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.