Dinsdag, 30 juni 2009

Gisteren toch nog een plensbui over ons heen gekregen, en ook voor deze namiddag wordt er langs de grens met Luxemburg nog een kleine kans op een onweersbui verwacht, maar voor de rest kunnen we genieten van een zomers weertje met steeds verder stijgende temperaturen, en dat gedurende de komende dagen.

Mijn oudste zus ondergaat vandaag een operatie, en dat maakt je maar weer eens te meer bewust dat er niets boven een goede gezondheid gaat. Van hieruit onze beste wensen, Gerri!

Iedereen een prettige dag bij zomerse temperaturen!

Het weer in Wirtzfeld
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 15.9 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +12.8°C, maximum 21.8° C
Minimum temperatuur gemeten op het gras +11.8°C

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag wordt het opnieuw zonnig en zeer warm met nog een kleine kans op een onweer in het oosten van het land. Aan zee, blijft het frisser en soms nevelig.

Maxima tussen 22 graden aan zee, tussen 27 en 29 graden op de meeste andere plaatsen en tot 31 graden in de Kempen. Er waait een zwakke tot matige noorden tot noordoostenwind.

Vanavond en volgende nacht verdwijnt de onweerskans in het oosten van het land en wordt het overal licht bewolkt. Het wordt ook nevelig met hier en daar enkele mistbanken. Het blijft zacht met minima tussen 13 en 17 graden.

Geplaatst in Zomer 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.