Vrijdag, 10 juli 2009

6de Tourdag: Hushovd heeft de 6de rit van de Tour de France gewonnen. Cancellara blijft leider.

Er is gisteren overdag geen regen meer gevallen, behalve dan in de late namiddag en avond. Toch is het nog relatief fris voor de tijd van het jaar met ca 17.5°C hier in Wirtzfeld, maar de vooruitzichten zijn dat de temperaturen volgende week weer behoorlijk zullen gaan stijgen. Ook wordt het vanaf zaterdag droger en zonniger.

Gisteren dan toch maar eens bij mijn huisarts op consultatie geweest ivm de aanhoudende rugpijn, en vanaf vandaag zal ik dan maar toch een paar pillen, zalfjes en massage nemen om deze spierontsteking (want dat is het waarschijnlijk) tegen te gaan.

Gisteren is de nieuwe iPhone 3GS van Jochen geleverd, en kreeg ik dus gisterenavond laat zijn oude “normale” iPhone die ik vandaag tussen de bedrijven door kan restoren van mijn backup die op mijn computer staat. Vanaf het weekend ben ik dus weer iPhone User…

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 4.3 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +10.0°C, maximum 17.6° C.
Minimum temperatuur gemeten op het gras +9.6°C.

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag verwachten we in de noord- oostelijke landshelft doorgaans veel bewolking met kans op hier en daar wat lichte regen of een bui. Elders is er meer zon en blijft het droog.

De maxima schommelen tussen 15 graden in de Hoge Ardennen en plaatselijk 20 graden in het zuidwesten. De wind waait overwegend matig uit west tot noordwest.

Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt en droog. De minima liggen tussen 8 en 14 graden bij een overwegend zwakke wind uit west tot zuidwest.

Geplaatst in Zomer 2009.

Eén reactie

  1. Hallo Hubert en Brigitte
    Morgen Vlaamse Feestdag, en denken we steeds even terug aan Papa Mathieu.
    Jos

    Inderdaad Jos, zijn sterfdag wordt hier met een misviering gedacht. Dat je deze gebeurtenis aan de Vlaamse Feestdag hebt gekoppeld is een mooi ezelsbrugetje. Je gedenken wordt hier erg op prijs gesteld! Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.