Zaterdag, 11 juli 2009

Begin van de bouwvak vakantie in België en zwart weekend op de wegen zuidwaarts.

Bij ons in de Ardennen is het heerlijk rustig, wel nog een beetje grijs en fris, maar het zou toch iets (moeten) verbeteren, vooral met de temperaturen.

Ik heb ondertussen de iPhone van Jochen overgenomen (die heeft het nieuwste model ondertussen) en dankzij de slimme automatische backups die elke keer gemaakt worden als ik het ding oplaadde via mijn computer, zijn alle 1800 adresgegevens, kalender afspraken, meer dan 2000 fotos, 1500 liedjes, en de meer dan 150 verschillende programma’s die ik om mijn vroegere iPhone had staan, probleemloos op de nieuwe iPhone terug geïnstalleerd geworden… Dank u wel Apple! Alleen de paswoorden voor de WiFi toegang en van enkele andere programma’s moesten opnieuw ingegeven worden omdat deze data gekoppeld zijn aan het unique ID nummer van deze nieuwe iPhone.

Prettig weekei-nd iedereen, ik zal weer kunnen spelen met mijn iPhone en met FarmTown/FaceBook…

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.8 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +8.8°C, maximum 14.0° C.
Minimum temperatuur gemeten op het gras +7.4°C.

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag verwachten we vrij veel bewolking met plaatselijk kans op wat lichte regen. Hier en daar zijn er ook enkele opklaringen mogelijk.

De maxima situeren zich tussen 16 graden op de Ardense hoogten en 21 graden in de Kempen. De zuidwestelijke tot westelijke wind waait matig.

Vanavond en volgende nacht is het eerst droog met mogelijk enkele opklaringen. Later na middernacht bereikt een nieuwe regenzone ons land vanaf het westen. De minima liggen tussen 10 graden op de Ardense hoogten en 15 graden aan zee. De wind krimpt naar het zuiden en waait meestal zwak.

Geplaatst in Zomer 2009.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.