Zondag, 12 juli 2009

Gisteren was het precies 3 jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van Opa Mathieu, een feit dat op ingetogen manier herdacht werd met een avondmis en bezoek aan het kerkhof.

Ook was het precies één jaar geleden dat ik mijn eerste iPhone kreeg, en nadat die eerste door kontakt met teveel water het moest laten afweten, ben ik sinds gisteren weer druk bezig met mijn nieuwe (oude iPhone van Jochen).

Een maand lang géén iPhone betekent een inhaalbeweging moeten maken om te bestuderen wat er allemaal in de tussentijd aan nieuwe iPhone programma’s is bijgekomen die voor mij interessant zouden kunnen zijn:
bijv. dat programma BEtv met alle tv programma’s van de vlaamse zenders (worden bij ons in de duitstalige tv krant niet vernoemd), of kranten, een snelle doorstart naar een hele serie kranten zodat je die niet apart op je iPhone hoeft te installeren. Of TMobilis, alle file meldingen in Belgie, of Navigon met zijn GPS navigatie systeem. Of RadioBE, waardoor ik ook de duitstalige zender BRF overal kan beluisteren op mijn GSM.

Of bijvoorbeeld de Rabo iTour, met alle gegevens en klasseringen van de Tour de France 2009…

Overigens: 8ste Tourdag: Luis Leon Sanchez wint de 2de bergetappe. Nocentini blijft in de gele trui.

Je ziet het wel, op mijn iPhone is er genoeg te zien en te ontdekken en dat direkt vanuit mijn luie zetel…

En omdat het weer ook vandaag niet erg schijnt te beteren en we het nog maar eens met een regendag moeten stellen, is dat toch een klein lichtpuntje…

Iedereen een prettige Zondag gewenst!

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 4.2 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +10.4°C, maximum 16.2° C.
Minimum temperatuur gemeten op het gras +10.1°C.

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag is het een groot deel van de dag zwaarbewolkt en grijs met af en toe wat regen of motregen. In de loop van de namiddag wordt het vanuit het westen droog met geleidelijk brede opklaringen. Ten zuiden van Samber en Maas blijft het echter de ganse dag regenachtig.

De maxima schommelen tussen 18 graden op de Ardense Hoogten en 22 graden in het centrum van het land.

Vanavond en vannacht blijft het op de meeste plaatsen droog met brede opklaringen. In de Ardennen is er doorgaans meer bewolking en kan er eerst nog wat regen of een bui vallen.

Geplaatst in iPhone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.