Maandag, 13 juli 2009

9de Tourdag: Pierrick Fédrigo heeft de negende etappe gewonnen. Nocentini blijft leider.

Autorennen: F1 Duitsland: Webber, Vettel, Massa…

Na zo’n sportief weekend moeten we deze week zeker een beetje rustiger aan doen…? gelukkig is mijn rug al een stuk beter en de sterke pillen zullen vandaag voor het laatst genomen moeten worden. De masseur schijnt (zoals half België) vakantie te hebben, want daar krijg ik geen gehoor voor een afspraak…

De komende dagen zal het met het weer een stuk beter worden… warmer, zonniger, en droger. Gelukkig maar, want we hebben nu al 8 dagen lang meer of minder regen gezien in onze streek…

Ondertussen draait het kantoor bij ons ook op een half pitje: een groot deel van ons belgisch klienteel heeft nu vakantie. En het gras zal ook vandaag of morgen alweer een maaibeurt nodig hebben.

Iedereen een prettige week, al dan niet in vakantie stemming…

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 1.9 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +9.6°C, maximum 19.2° C.
Minimum temperatuur gemeten op het gras +7.4°C.

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag, eerst zonnig met meer bewolking over het zuiden. Later wordt het wisselend bewolkt, met tijdelijk wat regen of enkele buien over het zuidoosten van het land.

Maxima tussen 20 en 25 graden. De wind waait meestal zwak en soms matig over het noorden, uit zuidwest tot zuid of uit veranderlijke richtingen.

Vanavond en vannacht komen er brede opklaringen, maar over het zuidoosten is er meer bewolking en kan er nog steeds neerslag vallen. Later kan er elders ook een lokaal buitje vallen. Plaatselijk vorming van nevel of mistbanken. Minima tussen 11 en 15 gr.

Geplaatst in Zomer 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.