Zondag, 19 Juli 2009

Nog altijd niet in vorm… het feest vrijdagnacht heeft duidelijk te lang geduurd voor mijne leeftijd… gisteren daarom maar heel rustig bewogen… niet te veel gesproken (hees en keelpijn, maar gene mex. griep!) en rustig voor de TV de 14de Tour etappe gevolgd… af en toe indommelend….

En vroeg naar bed gegaan… maar ook vanochtend is de start in de dag nog erg moeizaam….

Amaai… volgende week is er ook nog Kermis in Wirtzfeld, en het 40-jarig huwelijksfeest van mijn jongste zus te vieren… ja, wat wordt dat dan…?

14de Tourdag: Ivanov wint de 14 etappe in deze Tour. Nocentini behoudt de gele leiderstrui, Hincapie komt 5 seconden te kort in het eindklassement.

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 2.3 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +11.2°C, maximum 17.4° C.
Minimum temperatuur gemeten op het gras +11.2°C.

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag is het wisselend tot dikwijls zwaarbewolkt met regen, buien en een kleine kans op een plaatselijke donderslag. In de loop van de namiddag en avond neemt de buienkans af vanaf het westen en komen er meer opklaringen.

Het is vrij koel met maxima tussen 16 en 21 graden.

Deze avond en nacht tijdelijk droger met wolkenvelden en opklaringen. In het zuidoosten blijft er echter veel bewolking en verwachten we nog perioden met neerslag. Op het einde van de nacht bereikt een nieuwe buienzone het westen. Minima van 10 tot 15 graden

Geplaatst in Zomer 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.