Dinsdag, 4 augustus 2009

Viel Glück zum Geburtstag, Jochen!

Vandaag wordt onze oudste zoon 34 jaar, en dat herinnert ons nog maar eens aan hoe snel de tijd voorbij vliegt… Betekent ook dat we zondag al onze 35ste huwelijksdag zullen vieren!

Gisteren is het bij ons in Wirtzfeld vrij lang grijs gebleven voordat dan in de latere middag de zon toch nog even is komen piepen. Maar vanaf vandaag kan het dus alleen nog maar beter worden en de vooruitzichten zijn ook prima.

En mijn tandarts bezoek is ook goed verlopen, dit keer hoefde dus alleen maar wat tandsteen verwijderd te worden en geen “diep ingrijpende” handelingen verricht te worden. Mag ook eens zijn…

Het grasveld in onze tuin heeft zich de afgelopen weken goed kunnen ontwikkelen, en er zal dus maar niks anders opzitten dan vandaag tijd vinden om er nog eens over heen te gaan met de grasmaaier…

Ik ben dus vandaag druk in de weer want ook op kantoor ligt nog het een en ander aan werk te “liggen”….

Prettige dag iedereen!

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.2 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +4.2°C, maximum 17.8° C.
Minimum temperatuur gemeten op het gras +4.4°C.

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag krijgen we na het optrekken van de eventuele ochtendnevel een een mooie en vrij warme zomerdag. In de loop van de dag kunnen er wat meer wolkenvelden doortrekken, vooral over het westen.

De maxima schommelen tussen 21 en 23 graden in de Ardennen en tussen 24 en 27 graden elders. Er waait een zwakke en in het westen van het land soms matige wind uit zuidelijke richtingen.

Vanavond en vannacht blijft het droog en wordt het opnieuw vrijwel helder. In de loop van de nacht kan er zich plaatselijk wat nevel vormen. De minima liggen tussen plaatselijk 9 graden in de Ardennen en 16 graden aan de kust.

Geplaatst in Zomer 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.