Woensdag, 5 augustus 2009

Deze ochtend al een stralend blauwe hemel met slechts enkele sluierwolkjes, het belooft een prachtige dag te worden met veel zonneschijn en geen regen. De temperaturen gaan een stuk hoger en zullen bij ons in Wirtzfeld waarschijnlijk net boven de 25° komen te liggen, in het binnenland zelfs tot 29° C.

Een dag om er dus echt van te genieten, want de pret zal wel weer niet zo lang duren… Gelukkig gisteren goed opgeschoten op kantoor en zelfs (3 uur lang) het gras rond om ons huis kunnen maaien zodat ik daar deze week niets meer voor hoef te doen…

Prettige dag iedereen!

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +7.0°C, maximum 22,2° C.
Minimum temperatuur gemeten op het gras +5.4°C.

Weerbericht voor vandaag:
Vandaag wordt het opnieuw warm en zonnig met af en toe enkele hoge wolkenvelden.

De temperaturen stijgen naar 24 tot 26 graden in de Ardennen, 25 graden aan zee en tussen 27 en 29 graden in het binnenland. Er staat een zwakke, in het westen af en toe matige, wind uit zuidoost tot oostzuidoost. Aan zee kan er na de middag een matige zeebries opsteken.

Vanavond en vannacht is het lichtbewolkt of helder met minima tussen 13 en 18 graden. De wind blijft zwak waaien uit oostzuidoost tot oost.

Geplaatst in Zomer 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.