Zaterdag, 22 augustus 2009

Gsiterenochtend hebben we nog enkele druppels regen meegepikt, maar de bewolking is dan in de loop van de ochtend opgelost en konden we opnieuw van een mooie dag met regelmatige opklaringen genieten, maar wel een tiental graden minder dan eergisteren (bij ons in Wirtzfeld alleszins).

En meer hoeft dat eigenlijk niet te zijn…

Onze vakantie gasten uit Leeuwarden (NL) hebben in ieder geval een prachtige week doorgebracht in onze Wirtzfeld Valley vakantie woning
.

Zij zijn gisterenochtend vertrokken rond half negen voor hun tocht van ca 400 kilometer naar het hoge Noorden. Gisterenmiddag stuurden ze al een E-Mail dat ze goed thuis waren aangekomen:

Hallo Hubert en Brigitte,
Wij zijn vanmiddag omstreeks half twee thuis gekomen, de terugreis ging voorspoedig. We hebben het erg fijn gehad bij jullie, het was kortom een superweekje. Twee maal rond het meer gewandeld, een tocht in de Hoge Venen gelopen en verschillende plaatsjes in de omgeving bezocht. Verder lekker luieren en eten en drinken zonder op de tijd te hoeven letten, heerlijk. Het appartement was prima in orde. Erg uniek is het voor een vakantieadresje dat alles er is wat je eventueel nodig kan hebben. Liefdevol vonden wij jullie aandacht voor de kleine dingetjes in huis en in de omgang met ons.
Bedankt.
Piet en Meta

In de namiddag kans gezien om alweer een van de twee grote grasvelden te maaien. Gisterenavond kwamen nieuwe vakantie gasten aan, en op die manier is “hun tuin” bijtijds kant en klaar tijdens hun verblijf…

Prettig weekend iedereen!

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.9 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +6.8°C, maximum 19.8° C.
Minimum temperatuur gemeten op het gras +6.6°C.

Vandaag wordt het rustig en droog met soms flinke opklaringen maar ook wolkenvelden.

De maxima liggen tussen 19 en 24 graden. De wind is dikwijls zwak en veranderlijk.

Vanavond en vannacht is het helder tot lichtbewolkt. De minima liggen tussen 8 en 13 graden. De zwakke wind waait uit oost tot zuidoost.

Geplaatst in Zomer 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.