Zondag, 23 augustus 2009

Opnieuw een prima weertje gehad in Wirtzfeld, de hele dag zon met af en toe een wolkje aan de lucht. En temperaturen die best uit te houden zijn.

Wat me wel wurmt is de uitspraak van die ACV voorzitter Luc Cortebeeck gisteren, die vindt dat (nog) meer belastingen betaald moeten worden op onze extra inspanningen om ons pensioen met pensioenspaarfondsen te verbeteren… Alsof wij mogen rekenen op een fatsoenlijk pensioen van Vadertje Staat!
Maar daarover hoeven Cortebeeck en consorten zich immers geen zorgen te maken…

Maar vandaag ga ik me daarover niet verder opwinden… lekker genieten van het mooie weer, een beetje meekijken naar de F1 races, en misschien een leuk boek. Meer heb ik niet nodig vandaag!

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +6.2°C, maximum 20.0° C.
Minimum temperatuur gemeten op het gras +5.4°C.

Vanochtend kan er wat nevel over het noorden van het land voorkomen.

Elders is het vanaf dageraad zonnig met soms wat hoge sluierbewolking. Maxima tussen 24 en 27 graden in de Ardennen en rond 28 of 29 graden elders. De zuidoostelijke wind waait overwegend matig.

Volgende nacht blijft het licht bewolkt of helder bij minima tussen 9 en 12 graden over de Ardennen en tussen 12 en 14 graden elders. De wind waait matig aan zee en zwak in het binnenland, uit oost tot zuidoost.

Geplaatst in Zomer 2009.

2 reacties

  1. Ja wat dien Cortebeeck allemaal uit zijn mouw schudt is onvoorstelbaar. De linkselende troep heeft ook zijn stek gevonden binnen de midden- en rechtse vakbeweging. Als ze maar eens voorstellen om de “stakingskassen” van de vakbonden te gaan belasten, hun interne finacieringen en “be”loningen aan de top en de verbogen beloningen eens uit te pluizen en te belasten……………..daar valt nog wat geld te rapen om onze belabberde staatskas wat aan te vullen.
    Het ACV heeft veel van zijn pluimen verloren, veel van hun C is er nergens meer te bespeuren. Mischien beter AMC van maken met de M van mult..en andere culle

  2. Blij jullie website ontdekt te hebben, zo kan ik het weer op de Hoge Venen op de voet volgen want ik was wat ongerust over mijn pas aangeplante plantjes in onze tuin te Ovifat.
    Afgelopen week hebben ze een goede bui over zich gekregen dus hoop ik dat ze tot donderdag stand houden, eerder kan ik ze niet komen gieten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.