Vrijdag, 4 september 2009

Gisteren eigenlijk vergeefs de garage uitgeruimd opdat de levering stookolie kon geleverd worden, want de vrachtwagen is nog niet komen opdagen… Zal dan wel vandaag komen, dus het werk van gisteren was niet voor niks.

Ook benieuwd of vandaag die vertegenwoordiger van de zonnestroom komt, want zijn collega had het verleden week laten afweten…

Onze Australische gasten waren gisteren met Jochen onderweg, zo o.a. in het Chocolade Museum van Jacques in Eupen en zijn vervolgens in Luik hun treintrip gaan regelen, die hen morgen al richting Amsterdam en daarna naar Napels moet brengen, voordat zij dan vanaf Rome naar India vliegen…

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 6.5 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +8.4°C, maximum 14.8° C.
Minimum temperatuur gemeten op het gras 7.4°C.

Vandaag wisselen zwaarbewolkte perioden met soms buien af met enkele opklaringen. Plaatselijk is een onweer niet uitgesloten. ’s Namiddags wordt het in het westen en in het centrum wat droger.

De maxima variëren van 13 tot 19 graden.

Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag bereikt een storing onze streken van over de Noordzee. In het uiterste noorden van het land en aan zee verwachten we plaatselijk wat regen. De minima liggen tussen 7 en 13 graden. Aan zee blijft het nog flink waaien.

Geplaatst in Zomer 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.