Vrijdag, 11 september 2009

Vandaag worden we overal in de media weer herinnerd aan het drama in New York in 2001. Opnieuw veel welgemeende speeches, maar geen situatieverbetering. Een oplossing van het probleem ten gronde (het Midden Oosten konflikt) is er nog altijd niet gekomen en daarom zullen we ook in de toekomst nog met dergelijke dreigingen moeten leven.

Vanavond zullen er weer heel veel mensen aan de buis gekluisterd zitten voor een ander schouwspel in New York, maar daarom misschien niet minder spannend: de halve finale matchen van de twee belgische tennisspeelsters Kim Clijsters en Yanina Wickmayer op de US Open. Opmerkelijk wat deze vlaamse meisjes weten te presteren!

Iedereen veel plezier gewenst en prettig weekend!

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.1 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +9.4°C, max temp. meting was niet mogelijk
Minimum temperatuur gemeten op het gras 8.6°C.

Vandaag blijft het droog met, na het optrekken van het ochtendgrijs, brede opklaringen en soms ook wolkenvelden. In de loop van de dag komen er wel meer wolkenvelden voor in het noorden van het land.

De maxima liggen tussen 18 graden op de Hoge Venen en 22 graden in Belgisch Lotharingen.

Vanavond en vannacht krijgen we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Tegen het einde van de nacht neemt de bewolking toe maar het blijft droog. De minima op zaterdagochtend liggen tussen 7 en 12 graden.

Geplaatst in Zomer 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.