Dinsdag, 15 september 2009

Gisteren en vannacht toch een behoorlijke regen gevallen in onze streek, meer dan 8 liter! En de temperaturen gaan elke dag een graadje omlaag… tot nog toe, want vanaf morgen zouden we opnieuw met stijgende temperaturen mogen rekenen.

Zit er misschien een nazomertje in?

Gisteren nog eens wezen shoppen voor verschillende adapters en verbindingstukjes voor de sat installatie. Niet alles gevonden, maar wel ondertussen besteld, maar ik kan er dus nog geen definitieve streep onder trekken.

Zo blijft een mens bezig.

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 8.4 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +6.6°C, max temp. 12.0
Minimum temperatuur gemeten op het gras 3.4°C.

Vandaag is het eerst zwaarbewolkt en valt er soms wat regen. Uit het zuiden komen er opklaringen en wordt het afgezien van een lokale bui op vele plaatsen droog. In het noorden van Vlaanderen blijft het langer bewolkt.

De maxima schommelen tussen 15 en 19 graden. De wind waait zwak tot matig uit oost tot noordoost en aan de kust matig tot vrij krachtig.

Vanavond en vannacht is het wisselend tot zwaarbewolkt met lokaal mist en eventueel ook een plaatselijke bui. De minima liggen tussen 9 graden in de Hoge Venen en 14 graden aan zee. De noordoostenwind waait zwak tot matig.

Geplaatst in Zomer 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.