Zaterdag, 19 september 2009

Gisteren een langverwacht telefoontje gekregen… mijn nieuwe bril was klaar, en kon dus afgehaald worden in Verviers. Omdat de glazen alweer een beetje sterker moesten zijn, is het terug even wennen, maar dat zal zeker niet lang duren…

Was de afgelopen dagen niet gemakkelijk met de kapotte bril, want met slechts één beugel eraan viel mijn oude bril regelmatig van mijn neus, en perfekt stond die natuurlijk ook niet op mijn neus waardoor ik snel schele hoofdpijn kreeg omdat een variofocus toch goed moet zitten om effektief te kunnen zijn.

Brigitte heeft ondertussen weer enkele oude puzzles gemaakt, de voorlaatste heb ik niet gefotografeerd, daarin ontbraken 15 stukjes (vlooienmarkt puzzle), maar hier is dan nog eens een ander exemplaar en die is wel kompleet.

8117_1054911552958_1830908730_118764_2308997_n

Veel toeristen dit weekend in de Oostkantons, vanwege de grote fiets happening in St Vith. Mijn gebruik van de fiets blijft beperkt tot het volgen van de Vuelta op TV, waar vandaag de tijdrit op het programma staat.

Iedereen een prettig weekend, met of zonder fiets, en geniet van het mooie weer!

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +13.8°C, max temp. 20.2
Minimum temperatuur gemeten op het gras 10,2°C.

De dag begint op de meeste plaatsen droog en vrij mooi maar in de loop van de dag kunnen hier en daar enkele buien tot ontwikkeling komen en zijn er ook wat meer wolken.

Heel lokaal is een donderslag mogelijk. Het is zeer zacht voor deze tijd van het jaar bij maxima van 21 of 22 graden over het reliëf en aan zee tot 26 graden in het binnenland

Geplaatst in Zomer 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.