Maandag, 21 september 2009

Onze beste wensen naar Mike en zijn vrienden/collega’s in Egypte, waar gisterenavond de Ramadan ten einde ging en er dus nu het Suikerfeest gevierd wordt, voor de Moslimwereld net zo belangrijk als bij ons bijv. Kerstmis. Eid Mubarak!

Gisteren een rustige zondag thuis doorgebracht, en weer eens een boek beginnen te lezen… en vandaag wordt er nog eens krachtig doorgewerkt op kantoor, waar kantoorwerk is blijven liggen zolang mijn bril niet gerepareerd was.

Iedereen een prettige (werk)week gewenst!

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.1 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +9.6°C, max temp. 20.4
Minimum temperatuur gemeten op het gras 8.2°C.

Vandaag trekt het ochtendgrijs langzaam op. Ten zuiden van Samber en Maas zorgt eerst een dik laaghangend wolkendek voor vrij veel nevel en mist. Later op de dag verwachten we aangenaam weer met bewolkte perioden maar ook zon.

De temperaturen stijgen naar 19 tot 21 graden in Vlaanderen en naar 17 tot 19 graden in de Ardennen. De wind waait zwak uit veranderlijke richtingen.

Vanavond en volgende nacht krijgen we rustig en fris weer met enkele wolkenvelden. Hier en daar komt er opnieuw wat nevel of mist opduiken. Het koelt af naar 6 tot 12 graden. Aan zee steekt een matige zuidwestenwind op.

Geplaatst in Zomer 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.