Donderdag, 24 september 2009

De test gisteren met de oude TV en een HF modulator is goed verlopen, hiermee kun je dus inderdaad een modernere SAT receiver met Scart aansluiten op een oude TV die alleen maar een direkte kabelantenne aansluiting heeft en geen Scart. Hierdoor kan ik dus de oude TV uit de 80er jaren (!) die in de galerij boven staat, in principe aansluiten op onze nieuwe satelliet installatie. Een volgende stap omtrent het uitschakelen van het kabeldistributie systeem in onze woning!

Brigitte’s jongste zus is sinds gisteren oma van een kleindochtertje… jongens, wat vliegt de tijd!

Prettige dag iedereen!

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +13,0°C, max temp. 20.0
Minimum temperatuur gemeten op het gras +12,0°C.

Vandaag is het eerst zwaarbewolkt en nevelig of mistig, met hier en daar nog wat lichte regen. Daarna komen er vanaf de kust opklaringen afgewisseld met wolkenvelden. In de Ardennen blijft het nog geruime tijd bewolkt.

De maxima schommelen tussen 15 graden in de Hoge Venen en 21 graden elders. De wind waait zwak tot soms matig, uit veranderlijke richtingen en later uit noordnoordwest.

Vanavond en volgende nacht krijgen we brede opklaringen. Later kan mist of lage bewolking ontstaan. De minima liggen tussen 4 graden in de Hoge Venen en 9 graden aan zee.

Geplaatst in Herfst 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.