Vrijdag, 2 oktober 2009

Opnieuw een frisse nacht met bij ons vrieskou aan de grond… de mist deze ochtend trekt echter snel op, en het ziet er eigenlijk niet zo slecht uit voor vanochtend, alhoewel men later op de dag toch af en toe een buitje voorspelt, maar die zullen lokaal en niet erg intensief zijn.

Wij gaan vanmiddag naar een huwelijksfeestje, dus dat wordt weer gezellig.

Iedereen een prettig weekend!

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.9 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +3.6°C, max temp. 15.4
Minimum temperatuur gemeten op het gras -1.2°C.

Vandaag krijgen we eerst soms brede opklaringen maar geleidelijk neemt de bewolking toe en wordt het wisselend tot soms zwaar bewolkt. Op vele plaatsen blijft het droog maar in het noordoosten en over de Hoge Venen kunnen er toch enkele buitjes vallen.

Het is vrij koel met maxima tussen 11 en 13 graden in de Ardennen en tussen 14 en 16 graden elders. De wind is aanvankelijk zwak uit veranderlijke richtingen en wordt later zwak tot matig uit west tot noordwest.

Vannacht wordt het bewolkt en meestal droog. De minima schommelen tussen 4 en 12 graden, en de wind neemt toe.

Geplaatst in Herfst 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.